Thursday, May 24, 2012

Emut Bae

No comments
hmm... duka atuhnya da abdi mah meni seneng pisan kanu lagu ieu teh, hihihiii....
hayuuu atuh ahh urang ngahariring heula, der ahh....

 lain ti baheula atuh kang urang teh pateupang
ieu hate abdi atuh kang emut bae ka eungkang
teu benang dipapalerkeun,teu benang di bebenjokeun

lain ti baheula atuh kang urang teh patepang

ieu hate abdi atuh kang,emut wae ka eungka
tuebeunang dipapalerkeun,tue benang dibebenjokeun

Reff:

dipapareng sugan jaga
endah mun laksana
wangi asih nu duaan
imut bagia tineung rasa

dipapareng sugan jaga

endah mun laksana
wangi asih nu duaan
imut bagja tineung rasa

aduh engkang

emut bae ka eungkang
aduh engkang baabdi kabiluyuingan


Bilih aya anu hilap deui atanapi aya anu teu acan terang kana lagu Sunda ieu, mangga sambil ditingali video klip na

No comments :

Post a Comment